Temat: [Fusion - Mondeo USA] Wymiana odpalonej poduszki, technicznie.
View Single Post
Stary 30-03-2017, 23:45   #3
kzmuda1
FCP member

Imię: Krzysiek
Model: wszytkie fordy 2,7 lubie , Mach-e podstawa
Silnik: TDCI PB , obecnie 2.0 ecobost 243
Rocznik: 2020-----2023>>>>>
Domyślnie Odp: Wymiana odpalonej poduszki, technicznie.

Cytat:
Napisał steell Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam, jak już pisałem w innym temacie zastanawiam się nad zakupem Fusiona z USA. Jeżeli się zdecyduję to sprowadzę auto a to sie wiąże z tym że potrzebna będę naprawa na miejscu. Wolę takie podejście bo przynajmniej będę wiedział co było uszkodzone i w jaki sposób. Większość aut jest mniej lub bardziej uszkodzona, coś wybiorę ale auta uderzone w bok lub przód maja przeważnie odpalone poduszki, zakup na aledrogo oryginalnych od fusiona to jedno, pozostaje jeszcze kwestia czy po podłączeniu wystarczy wykasowanie błędów czy ewentualnie coś jeszcze trzeba wymienić?
koleżko @steell , zależy ile poduch , itd, czasami trzeba wymienić poduchy iiiiii wyciągnąć sensor i go kodować , bo może być zakablowana i pełna pamieć zdarzeń ,
ale wszystko to jest pikuś , do zrobienia , liczą się tylko pieniądze

jak chcesz to mogę ci sprzedać fusiona usa w pl, Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i jak to amerykanie mówią full loaded
jak coś to i zdjęcia mam , będziesz wiedział co było Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez kzmuda1 ; 31-03-2017 o 07:47
kzmuda1 jest offline   Odpowiedź z Cytatem