Cytat:
|
Jestem w trakcje realizacji zakupu Forda S max. Chciałbym go sprawdzić przez zakupem.
|
Wg mnie jeśli kompletnie nic nie wiesz o aucie i nie masz żadnej wiarygodnej informacji o historii to jechalbym do ASO na kontrolę przed zakupową - wg mnie podchodzą do tego tak, że możesz być dla nich potencjalnym klientem i akurat kontrolę przed zakupem robią rzetelnie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak kiedyś (sierpień - październik 2014) sprawdzałem tak auta (Bemo i Lipski) to po kontroli mnie brali oddzielnie (tzn właściciel auta w rozmowie nie uczestniczył), pokazali raporty, wydruki, historię, informację o wypłatach z ubezpieczalni itp., ogólnie po takich kontrolach byłem na tyle zadowolony, że za każdym rezygnowałem z zakupu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a w Bemo przy 3. razie to mi nawet zniżkę dali
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Obecne Mondeo weryfikowałem w Solidzie - po ponad półku jestem nadal zadowolony z zakupu
Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka