Szanowni,
na wstępie przywitam się z wszystkimi - to mój pierwszy post tutaj. Więc - dzień dobry
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jestem szczęśliwym posiadaczem Mondeo MK4 09' 1.8 TDCi od bardzo niedawna. Autko super, jednak jest to tzw wersja bieda (kupiony z pewnej ręki, warto było) - ma co potrzeba, ale trochę za mało - brakuje np tempomatu i upragnionego bluetooth. Chciałem zamontować ten nieszczęsny moduł, ale przeliczyłem koszta i nie posiadając żadnych wiązek - średnio mi się to opłaca. Postanowiłem więc zakupić konkretne "radio", padło na to cudo (lub coś tego typu)
https://pl.aliexpress.com/item/Car-D...c-1e0a7bd486e2
Dosyć bogaty kombajn za "przyzwoite pieniądze". Na alledrogo jest tego sporo, jednak różnią się wszystkie ceną (tylko ceną?). Poszperałem trochę na Ali(...) i znalazłem cudo j.w. Odpowiada mi wszystko, jednak rodzi się pytanie - jak to gra. Poczytałem trochę, są pozytywne opinie, są negatywne, jednak wolałbym taką opinię (przed zakupem) wydać sam. Czyli mówiąc krótko - wypróbować to "radyjko" Do sedna: czy jest na forum ktoś z łodzi, kto chętnie (lub niechętnie, ale jednak) pokazałby mi jak to gra? Ustawilibyśmy się w jakimś miejscu, włączysz mi grajka, podotykam trochę to świecące pudełeczko i zadecyduje czy kupuję, a Ty będziesz bogatszy o dobre czeskie piffko
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Z góry dziękuję