Cytat:
|
hmm - a ja znowu miałem inne odczucia co do zawiasu - miałem wcześniej parę lat mk4 ze standardowym zawieszeniem na felgach 16 i oponach 215/55 R16 - później dostałem tymczasowego zastępczego mk5 na standardowym zawieszeniu i oponach 215/60 R16 i odczucia były takie że auto gorzej się prowadzi, mniej pewnie przy nagłych ruchach i np. na ślimakach zjazdowych z autostrady jakby mnie wyrzucić chciało. Teraz mam już swoje mk5 na standardowych oponach od titanium 235/55 R17 i zawieszeniem adaptacyjnym i teraz dopiero znów mk5 prowadzi się równie pewnie co poprzedni mk4. Takie są moje subiektywne odczucia.
|
ja też mam takie wrażenie że na 16 auto pływa takie mam zimówki ale na 18 to super się trzyma więc w piątek zmieniam na letnie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump:
Cytat:
Cześć,
Ja mam dla was wadę/ciekawostkę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.... Całkiem śmieszną...
Przednia szyba mi strzeliła ot tak od siebie - po 1 roku / 22.000 km użytkowania auta. Żadnych śladów od uderzenia - kompletnie nic. Pęknięcie poszło we 3 strony centralnie od kamery.
Poszła warstwa zewnętrzna. Wewnątrz pod palcem nic nie czuć.
Podjechałem pod ASO i zapytałem co oni na to. Chłopa generalnie wcięło i powiedział że jeszcze czegoś takiego nie widział, ale niestety ford uwzględnia reklamacje tylko do przejechanych 1500 km Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) i powiedział ze nic nie wskóram.
Jak by was zaciekawiło, to mogę jutro wrzucić zdjęcie.
|
mi wczoraj strzeliła
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale podobno jest jakiś pakiet na samą szybę ? może warto dokupić