Cytat:
|
Po co płacić trzy razy tyle (vel 1000-1500zł wiecej) tylko ze wzgledu na to, że masz uchwyty i wyprofilowane wyjścia z IC, a nie silikonowe łączniki, które świetnie sprawdzaja sie w autach o mocach kilka razy wyższych niż to co jesteś w stanie osiagnąc w swoim aucie.
|
Tu dochodzimy do sedna - Airteca mogę mieć w cenie, która mnie, w świetle cen za FMIC-a, w pełni satysfakcjonuje stąd też wszelkie dyskusje na temat "po co płacić" stają się bezcelowe.
Pytanie dotyczyło kwestii czy ktoś pokusił się w gnojowniku o wymianę i jest w stanie podzielić się swoimi doświadczeniami na temat efektów. Na temat 2,5T jest całkiem sporo, a w DW10 niewielu w ogóle przychodzi taki pomysł do głowy.
Cytat:
|
Ale jaki widzisz problem z kolankami silikonowymi, które służą połączeniu z ori rurami w aucie?
|
Żadnego poza tym, że po pierwsze nie chce mi się tego składać, po drugie im więcej połączeń tym więcej potencjalnych nieszczelności, których ewentualnie nie będzie mi się chciało szukać. Skoro można mieć w podobnej cenie plug&play to po co komplikować sobie życie? Człowiek na starość robi się leniwy i wygodny...