View Single Post
Stary 06-04-2017, 11:15   #8
Golson
ford::professional

Model: kreatif...
Silnik: zwei zwei liter, BBK + koło dojazdowe 1.2
Rocznik: 2008, 2011, 2018
Domyślnie Odp: Mondeo mk4/S-max - 2.0 TDCi DW10 - intercooler airtec

Cytat:
Miałem w poprzednim S-Maxie 2,0 TDCI wymieniony IC (zreszta fizycznie ten sam jeździ teraz w Smokusie) i latem róznica była bardzo zauważalna.
Często jeżdżę mocno zapakowanym autem i latem przed wymiana IC wystarczyła chwila ostrzejszej jazdy i cooler bardzo szybko "puchł".
Po wymianie na FMIC sytuacja uległa bardzo znaczącej poprawie.
Cytat:
Napisał TuneFORCE Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja bym brał Airtecka albo jakiś inny markowy, bo między nimi a chinolami jest przepaść...
Dzięki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Zaproponowano mi sztukę w ramach rozliczenia w barterze i wtedy właściwie zacząłem się zastanawiać nad dłubaniem od tej strony przy rupieciu i ile to warte właściwie. Mam nową turbinę na półce i komplet wtrysków więc klient zabił mi ćwieka czy przypadkiem nie poskładać tego razem w końcu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Loża Szyderców#16

TW is back! Jot24 nadaje http://loza.nazwa.pl/images/smiles/dog.gif
Golson jest offline   Odpowiedź z Cytatem