View Single Post
Stary 06-04-2017, 20:44   #6030
leszek
ford::professional

Model: mk5 mk3 mkI
Silnik: 2,0, V6 1,8
Rocznik: 15,04 95
Domyślnie Odp: Mondeo MK5 - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyczna

Cytat:
Napisał Touch'n'go Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja za sprawą Twojego wpisu @jvc kupiłem ten sam rejestrator, jest czuły i ogólnie spisuje się bardzo dobrze tylko na dużym ekranie na filmie z nocy widać sporo bad pixeli świecących permanentnie na biało. W porownaniu z moim poprzednim prestigio roadrunnerem 520 to... nie ma porównania Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. viofo świetnie nagrywa w nocy. Filtrów CPL używam w fotografii i uznałem że tu nie znajdzie zastosowania w rejestratorze samochodowym, szczególnie że zabiera średnio połowę światła a w nocy to jest sprawa wybitnie niekorzystna. Kamera to częściowo skompensuje czułością ale kosztem wyrazistości szczegółów. Generalnie rejestrator polecam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

P.S.
Mowa o viofo a119s gps
nie tu temat

Bump:
Cytat:
Napisał Qlfon Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Panowie a jak wygląda kwestia drucików w grzanej szybie? Nie przeszkadzają/nie są widoczne na nagraniu?

...mobilnie...
temat nie tu
leszek jest offline   Odpowiedź z Cytatem