View Single Post
Stary 10-04-2017, 10:56   #484
edmun
ford::expert

Imię: Ponury żniwiarz
Model: MK3 Estate Titanium X EcoBoost 182KM
Silnik: 1.6
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: Plug & Play - dodawanie elementów wyposażenia

Cytat:
Napisał Szymon_Zy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Daj sobie z pokój z mapami forda. Masakra.
Co osoba to różne opinie. Ja nie mam żadnych zastrzeżeń do map forda, tyle że nie mam Sync tylko BT+USB+VC. Nie wiem czy te same oprogramowanie występuje w obydwóch wersjach. Przejechałem całą Europę i na lipiec szykuje mi się Prowansja Francji gdzie na urlop również dojadę z wbudowaną nawigacją. W Polsce jeździłem również bezproblemowo i pomimo posiadania przestarzałej karty z 2013 roku to nie miałem absolutnie żadnych problemów. Jeśli chodzi o zagraniczne wojaże, to po prostu korzystam z wbudowanej nawigacji i mam święty spokój. Jeśli to nie wystarcza, to z tego co słyszałem, w końcu od chyba czerwca nie będzie opłat roamingowych, ale nie wiem czy na dane 3G/4G/LTE to też dotyczy. Mi to tam wszystko jedno bo mój operator i tak udostępnia mi usługę zwaną "Feel (like) at Home" czyli czuj się jak u siebie w domu i w prawie wszystkich krajach europejskich nie jestem traktowany jak w roamingu więc mi to wszystko jedno bo z Maps Google mogę skorzystać i tak bez przeszkód.

Boże.. chaotycznie mi ten wpis wyszedł...
edmun jest offline   Odpowiedź z Cytatem