Temat: [Focus 2014-2018] EcoBoost 1.5 - zjada olej
View Single Post
Stary 12-04-2017, 12:18   #91
TomQ62
ford::advanced

Imię: Tomasz
Model: Focus mk1
Silnik: 1.8
Rocznik: 1999
Domyślnie Odp: EcoBoost 1.5 - zjada olej

Cytat:
Napisał Fulara Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ale to jest tak śmieszne, jak gościu jedzie ciągle 110-120 widzi że go złom dogania, prawy pas wolny, zamiast zjechać, przyspiesza, przyspiesza i odjeżdza...

chore ego, to poważna choroba. niejeden przy 180km\h odpuszcza, bo pewnie myśli że za nim świr, ale miałem takich, co do 220km\h polecieli - no ja tym dziadem więcej jak 200 nie dam rady jechać więc się oddalił. jego penis dostał +1cm : ]
Tak to działa. Mniej, więcej. Poważna choroba raczej nie. Ot, zwykłe kompleksy.
Metody zaradcze są dwie. Pierwsza - dystans i uśmiech. Druga - kupienie szybkiego auta. Najlepiej niepozornego. Osobiście bardzo lubię upokarzać takich "ścigaczy" pełnoletnim Volvo 850 kombi. Lekko dłubnięte dysponuje mocą ok. 300 KM, setkę robi w okolicach 6 sekund, a 260 km/h nie stanowi problemu. Do tego siwy dziadek, czyli ja, za kierownicą. Miny "krótkopenisowców" bezcenne Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
TomQ62 jest offline   Odpowiedź z Cytatem