Temat: [S-MAX 2006-2015] Założenie tempomatu
View Single Post
Stary 12-04-2017, 14:08   #434
Arti3201
ford::beginner

Imię: Artur
Model: Ford S Max
Silnik: 1.8 tdci..125 KM
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: Założenie tempomatu

Cytat:
Napisał ween Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam.Szukam speca od założenia tempomatu z okolic Rzeszowa, Krakowa lub Katowic.
Moj s-max to 2 litrowy dizelek z 2006roku.
dopiero zacząłem z tematem i nie kupilem jeszcze zadnych gratow . jesli ktos moze pomoc to bede wdzieczny. dzieki
Witam

Samo założenie i zmiana jest banalnie prosta ,,,ale jak kolega Sulima sie udzielil to na pewno tobie pomoze ,,bo jak nie to daj znaka opiszę tobie temat ,,zreszta cofnij parę odpowiedzi w tył znajdziesz film jak wszystko się odbywa .
A ha ale podobno podstawa jest jaki masz tempomat z przed czy po lifcie ,,bo inaczej nie bedzie dzialac
Pozdrawiam

Bump:
Cytat:
Napisał totek2 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
@Arti3201 jak będziesz potrzebował pomocy to daj znać. Zamontować zdalnie nie zamontuje ale przy aktywacji mogę pomóc.
Witam Totek

Niby potrzebuje pomocy i niby nie ,,,oczywiście tempomat założyłem wszystko si kala fo ,,kupilem kabel wraz z plyta , zacząłem instalować interfejs doszlem do pewnych ustawień w kompie o sterowniki i leżę ,,dalej nie ruszę ,,
Jak wyglądałaby twoja pomoc bo juz ktos z tej grupy zaoferował się ale dopiero po świętach ,,,
Pzdr

Bump:
Cytat:
Napisał totek2 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
@Arti3201 jak będziesz potrzebował pomocy to daj znać. Zamontować zdalnie nie zamontuje ale przy aktywacji mogę pomóc.

Ostatnio edytowane przez Arti3201 ; 12-04-2017 o 14:41 Powód: zle napisane ponownie
Arti3201 jest offline   Odpowiedź z Cytatem