Cytat:
|
Witam.Szukam speca od założenia tempomatu z okolic Rzeszowa, Krakowa lub Katowic.
Moj s-max to 2 litrowy dizelek z 2006roku.
dopiero zacząłem z tematem i nie kupilem jeszcze zadnych gratow . jesli ktos moze pomoc to bede wdzieczny. dzieki
|
Witam
Samo założenie i zmiana jest banalnie prosta ,,,ale jak kolega Sulima sie udzielil to na pewno tobie pomoze ,,bo jak nie to daj znaka opiszę tobie temat ,,zreszta cofnij parę odpowiedzi w tył znajdziesz film jak wszystko się odbywa .
A ha ale podobno podstawa jest jaki masz tempomat z przed czy po lifcie ,,bo inaczej nie bedzie dzialac
Pozdrawiam
Bump:
Cytat:
@ Arti3201
jak będziesz potrzebował pomocy to daj znać. Zamontować zdalnie nie zamontuje ale przy aktywacji mogę pomóc.
|
Witam Totek
Niby potrzebuje pomocy i niby nie ,,,oczywiście tempomat założyłem wszystko si kala fo ,,kupilem kabel wraz z plyta , zacząłem instalować interfejs doszlem do pewnych ustawień w kompie o sterowniki i leżę ,,dalej nie ruszę ,,
Jak wyglądałaby twoja pomoc bo juz ktos z tej grupy zaoferował się ale dopiero po świętach ,,,
Pzdr
Bump:
Cytat:
@ Arti3201
jak będziesz potrzebował pomocy to daj znać. Zamontować zdalnie nie zamontuje ale przy aktywacji mogę pomóc.
|