Temat: [Focus 2014-2018] EcoBoost 1.5 - zjada olej
View Single Post
Stary 12-04-2017, 15:02   #100
TomQ62
ford::advanced

Imię: Tomasz
Model: Focus mk1
Silnik: 1.8
Rocznik: 1999
Domyślnie Odp: EcoBoost 1.5 - zjada olej

Cytat:
Napisał zombie6 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
nie chodzi o jakieś tam penisy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. , a o fan, za wszelką cenę niczego nie robię, a i z uśmiechem porażki przyjmuję, zwycięstwa oczywiście też Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dokładnie tak Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał zombie6 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja tam spotkałem takiego niepozornego, brudnawego, białego, zwyczajnego Golfa V i to dwa razy - zauważyłem tylko małe literki
Takie autka są najfajniejsze. Syn kolegi ma A3. Na pierwszy rzut oka nic nadzwyczajnego. Żadnych oznaczeń, tuningów, czy innych bajerów. Jedynie koła szersze. Co ten maluszek potrafi, to ziemia wody prosi ;-)
Napiszę tylko, że z S6 robi co chce i to bez wciskania magicznego, niebieskiego guziczka.

Ostatnio edytowane przez TomQ62 ; 12-04-2017 o 15:10
TomQ62 jest offline   Odpowiedź z Cytatem