Temat: [Fiesta 2012-2017] Chiptuning ST 1.6eb 182KM
View Single Post
Stary 12-04-2017, 17:56   #134
mateoturbo
ford::amateur

Imię: Mateusz
Model: Fiesta st
Silnik: 1.6 Eb
Rocznik: 2014
Domyślnie Odp: Chiptuning Fiesta ST 1.6eb 182KM

jeździłem meganem rs 265 i miło by było wejść na podobny poziom sporo lzejsza fiesta St Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nie liczę na starty z pod świateł w dymie z opon raczej chodzi mi o elastyczność od 120-200. Te zniewalające PSSSIIII z blow off-a i strzały z wydechu to jest to - biegnę sobie jak codzien wieczorem leci jakieś Black shadow audi a3 szybkie wyjście z ronda odcina i PSSIIII i marchewka z wydechu a ja ciary w jednej chwili Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Marzenie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
https://www.youtube.com/watch?v=Y6Kr...w#action=share o coś takiego chciałbym się postarać, na kolejnym filmiku jest dzwięk z kamerki na zderzaku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez mateoturbo ; 12-04-2017 o 18:40
mateoturbo jest offline   Odpowiedź z Cytatem