przerobić 2.0 klekota na 2.5T? Nie słyszałem czegoś takiego, raczej brzmi jak sci-fi
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do gazu w 2.5T - jak założy Ci to kumaty i polecany gaziarz to przelatasz mnóstwo km bez problemu. Ja na gazie przejechałem już ponad 25.000km i jestem mega zadowolony. Instalacja oczywiście bardzo dawno się zwróciła.
Silnik zajebisty
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Mi brakuje trochę mocy, planuję go trochę usprawnić (okolice 250-260KM po chipie). Ale po klekocie 2.0tdci na pewno odczujesz sporą różnicę. Powiem tak - ostatnio ze świateł ścigał się ze mną najnowszy Pasek 2.0TDI - Ja w ogóle nie byłem w nastroju "walecznym", ruszyłem ospale, a jednak Pasek zdecydowanie chciał się ścigać - no to poniósł klęskę, bo w końcu wcisnąłem pedał w podłogę i sprawnie zmieniłem biegi
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
2.5T jest świetnym silnikiem. Gorąco polecam.