View Single Post
Stary 13-04-2017, 10:20   #4
szmyrus87
ford::amateur

Imię: olo
Model: c-max
Silnik: 2.0TDCi
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: 2.0 TDCi na 2.5T??

Zona zawsze mi zazuca ze mowie skrotami... Chyba juz wiem co miala na mysliGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) tak właśnie chodzi mi o swapa bo lubie mojego c-maxa tylko jednak zdecydowanie wole benzynkeGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) ze silnik 2.5T jest genialny to juz wiem bo sie troszke naczytalem na jego temat a nawet przymierzalem sie do s-maxa. Tylko problem jest w tym ze c-max takiej jednostki nie ma... Dlatego zastanawiam sie czy jest możliwość takiej modyfikacji. licze sie z tym ze caly uklad paliwowy razem z bakiem trzeba wymieniac ale jak przyjdzie np i nowe wiazki kabli przeciagac to czy ma to wogole sens?? A gdzie takie informacji szukac jak nie na forum klubowiczowGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)
Ale z wpisow wyzej wnioskuje ze lepiej jednak poszukac innego autka z tym silniczkiem... No nic... Dziekuje za odpowiedź Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)
szmyrus87 jest offline   Odpowiedź z Cytatem