Wpierw znajdź taki silnik w odpowiedniej cenie, to się dowiesz czy będzie warto.
Zwróć uwagę że wyszły 3 rodzaje silników 2.5t ST 225,RS 305 i RS500 350, z tym że silniki do tych dwóch ostatnich ciężko będzie znaleźć w PL a nawet w UK w jakiś rozsądnych cenach i też proponowałbym szukać dawcy w UK.
Na aledrogo widziałem z ST 6500 silnik 125tyś + 1500 skrzynia, także przyzwoicie, ale też bez szału
Wydaje mi się że lepiej by było sprzedać klekota i znaleźć ST mk2, albo skoro lubisz bawić się w tego typu kombinacje. Kupić w UK ST i przełożyć kiero + opłaty to jeszcze zostanie na jakiś fajniejszy wydech
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Z tym że taki St potrafi palić 13L pb w cyklu mieszanym, więc nie wiem czy jesteś gotowy na taką zmianę, żeby się nie okazało, że po roku zostaniesz bankrutem i będziesz błagał o diesla z powrotem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.