Cytat:
|
Hejka
Comfort 2 - fabryczna klima to manual? w pakiecie jest jeszcze: automatyczne reflektory, automatycznie sterowane wycieraczki z czujnikiem deszczu, automatycznie ściemniające się lusterko wsteczne. Szczerze chętnie wziąłbym samą klimę bo reszta mi nie jest zupełnie potrzebna.
|
to ci opisze swoje doświadczenie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. teraz mam lagune coupe jak to renault dobra opcja, teraz z racji pojawienia się niedługo potomka chce ją sprzedać bo jestem zbyt leniwy, żeby sie bujać i wsadzać juniora na tył przez przednie siedzenie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. więc na "międzyczas" po sprzedaniu i kupieniu czegoś kupiłem w promo biedronkowym seata 2003 toledo, pewnie bym go nie kupił, ale 50% wartości rynkowej wiec screw it ....
Wsiadam do tego przybytku poprzedniej epoki przekręcam kluczyk i jadę, po chwili pierwsze długie od gościa z naprzeciwka okejjjjj trzeba zwolnić pewnie stoją aaaaaaaaa fak znowu zapomniałem włączyć swiateł no tak laguna robi to sama. No dobra pada wrzućmy jedynkę wycieraczek okej jest za wolno wrzućmy drugi bieg okej skrzypi jest za szybko a coś pomiędzy? Nie, nie ma. Jazda nocą co za kut@# jedzie tym SUVem za mną i mi robi dyskotekę na twarzy od lusterka ...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. także takie pierdoły w tym comfort ale jak ktoś kupuje samochód na lata to warto dołożyć te 1500 bo to całkiem przydatne pierdoły oczywiście to są pierdoły bez których da się spokojnie żyć, jednakże mamy jedno życie więc trzeba je sobie umilać
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
myślałem, że zostawię Seata na dłużej bo de facto samochód jakoś wybitnie mi teraz nie jest potrzebny, ale jak juz sam zauważyłem jest sporo prawdy w powiedzeniu, że do wygodnego szybko się przyzwyczajamy, ale w drugą stronę to już gorzej ... oj dużo w tym prawdy.