View Single Post
Stary 18-04-2017, 22:28   #514
Kris_Poland
ford::advanced

Imię: Kris
Model: Ford Focus
Silnik: 1.5
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Co nas spotkało na trasie czyli nasze nagrania z CAR DVR

Cytat:
Napisał Andrzej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A nie zauważyliście, że gościu w pasku jak usłyszał karetkę to bezmyślnie zwolnił przy wysepce, gdzie karetka nie miała go jak wyprzedzić a on sam nie miał gdzie zjechać? Totalna bezmyślność ze strony kierowcy paska, a to trąbienie to ja odebrałem właśnie jako reprymendę ze to blokowanie karetki... Czy tylko ja widzę co innego?

I pamiętajcie, karetkę na bombach poza terenem zabudowanym można wyprzedzać...
no wogole koleses w passerati jakis nieswiezy cale droge jechal swoje na tempomacie, ok mi sie tez nie palilo, ale jak cos leci na bombach, a jest to karetke to spinasz dupe i kompinujesz jak szybko umozliwic przejazd, tak jak zrobilo to auto zjezdzajac pozniej na przystanek, a co zrobilo passerati nic?

Bump:
Cytat:
Napisał bestia150 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Koledzy krytykujący Krisa widać nie mają pojęcia jak się zachowywać w takich sytuacjach... Człowiek myślący powinien przyspieszyć i zwolnić dopiero w miejscu, gdzie jest możliwe wyprzedzenie przez pojazd uprzywilejowany.

Klakson był tutaj jak najbardziej na miejscu chociaż i tak pewnie gościu nie zrozumiał co źle zrobił.
jedna z podobnych pozytywnych wypowiedzi, tak wlasnie trzeba postepowac,
jak cos jedzie na bombach to masz nawet na czerwonym przejechac nie stwarzając zagrozenia, byle nie blokowac,

Bump:
Cytat:
Napisał juri2069 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Z jednej strony klakson na miejscu bo tamten gościu to ewidentna ciota , zachował się jak malolat bez doświadczenia, ale z drugiej strony ja bym pewnie nie trąbil , prędzej bym zwyzywal pod nosem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a jeśli już to klakson wskazany był wcześniej aby przyspieszył, ale ta ciota i tak by nie zrozumiała.
Wiecie że za używanie klaksonu w terenie zabudowanym grozi mandat ? O taka ciekawostkaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
teraz nie byl zabudowany, spójrz mrugałem mu drogowymi, pomoglo ? nic a nic

Bump:
Cytat:
Napisał Golson Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Weź ze dwa głębokie wdechy i ochłoń.

Może Ty na dźwięk karetki/straży/etc. lubisz "wdepnąć" - inni zazwyczaj zdejmują nogę z gazu (a już tym bardziej przejeżdżając przez skrzyżowanie).

Pomijam już fakt, że wyjątkowo błysnąłeś przyklejając się do tej karetki "na kurskiego"...
czlowieku on nie jechala szybciej niz 120, w miejscu gdzie doszlo do zdarzenia okolo 90, jeszcze raz przukel;isz mnie do geby kurskiego to spotkamy sie w sadzie, nie znasz mnie, nie wiesz jak jezdze i nie wypowiadaj sie o mojej kulturze, ta karteke moglbym 80 razu objerzdzac od spodu goru boku lewej prawy skosnej stycznej praboli, myslisz ze mialem cos ciekawszego do roboty? pewnie nie ale jechalem dalej swoje, jak Ciebie od własnie teraz to karatke tez rowniez mialem w nosie, i mam nadzieje ze ludzie ktorzy sa tutaj od lat nie maja immunitetu na wyzywanie i osadzenie ludzi, za to ze jezdza kulturalnie i oznajmiaja "kapelusznikom" ze cos z ich stylem nie jest jednak ok

Ostatnio edytowane przez wojtekn ; 19-04-2017 o 12:11
Kris_Poland jest offline   Odpowiedź z Cytatem