Odp: Co nas spotkało na trasie czyli nasze nagrania z CAR DVR
ja zakladam ze chcemy prowadzic rozmowe "na temat" a ty za kazdym razem mnie rozczarujesz. A moze sobie z nas po prostu jaja robisz uzywajac argumentow, ktore nie maja zwiazku z tematem i bawisz sie tym jak dyskusja driftuje od glownego tematu?
Znak ktory wkleiles na pierwszej foto dot skrzyzowania ktore tez tam widac. Ale karetki jeszcze nie slychac (ta nadjechala pozniej).
znak z pasem do skretu w lewo nie oznacza skrzyzowania. W szczegolnosci nie oznacza, ze stamtad moze cos wyjechac. A nawet jesli, to to miejsce widac jak na dloni a wiec widac, ze
tak nie ma karetki (o czym wspomnialem w pierwszym poscie).
W skrocie uzywasz skrzyzowania jako argumentu broniacego zachowania kierowcy paska, gdy to w momencie gdy karetka nadjechala sie tam nie pojawia.
Podobnie z tym nieformalnym przepisem. Poto jest nieformalny bo nie zawsze
mozna go zastosowac. I w tym przypadku nie mozna (zbyt duza odleglosc miedzy zdarzeniami przepuszczenia karetki, zbyt duza roznica predkosci). Wiec nie obwiniaj krisa za to czego nie jest winnym.
Zreszta ja bardzo ciekawy jestem jak ty jezdzisz. Z twych postow czasem mozna wysnuc wniosek, ze w ogole za kolkiem nie siedziales
Ostatnio edytowane przez MaXyM ; 19-04-2017 o 09:36
|