Cytat:
Sypiesz tematami jak z rękawa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Słychać pewien dźwięk przy przyśpieszaniu z niskich obrotów, czasem mniej ,czasem bardziej.
Proponuję jeździć na włączonym radiu. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
No a co ma zrobić nowy właściciel jak słyszy to i owo gdzie wcześniej tego nie było przez 11 lat w prostym RENAULT MEGANE II :-)
Jestem zadowolony, ale pewne rzeczy przykuły uwagę, myślę że niewiele pytań pozostało do zadania bo już coś niecoś się powyjaśniało.
Dzięki za pomoc !
Bump:
Cytat:
|
Moim zdaniem TDCI po zmianie biegu nie powinien mieć mniej niż 1500 przy normalnym rozpędzaniu. Przy mocniejszym wciśnięciu gazu to proponuję 1700 obr / min. Zwłaszcza po zmianie na 3 - po dwójce obroty znacznie spadają (jest krótka)
|
Mam z tym problem bo tego w tym aucie nie czuje.
Miałem kilka wpadek, jak przy ruszaniu i zmiany na 2 bieg auto mi gasło jakoś nie mogę do tej pory wyczuć i nie pewnie mi się rusza.
Mam wrażenie że przełożenie jest takie że ciężko mi się teraz przestawić, ale to dopiero 3 dzień !!