View Single Post
Stary 22-04-2017, 14:54   #548
hak64
ford::advanced

Imię: Henryk
Model: inny
Silnik: 3,6
Rocznik: 61
Domyślnie Odp: Agresja na drodze i blokowanie pasa ruchu - wydzielona dyskusja

Cytat:
Napisał MaXyM Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
to jest wylacznie twoj problem, nie spoleczny.
Niestety bardzo się mylisz.
Cytat:
Napisał MaXyM Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Natomiast nigdzie nie ma zakazu oceny przez opinie publiczna. Niech sie wstydzi ten, ktory ma cos na sumieniu.
Wyobraź sobie zatem, że masz sąsiada, któremu kiedyś nadepnąłeś na odcisk i człowiek ów wziął sobie do serca dowolność interpretacji życia społecznego i robi fotki swojego kundelka na tle twoich samochodów, domu, rodziny, miejsca pracy. umieszcza je na facezboku, czy innym twisterze opatrzone niewybrednymi komentarzami, w rodzaju " mój piesek na tle nic nie znaczących ludzi", "gdyby nie ten dom, mój piesek miałby słońce przez cały dzień, a ja dobry humor", "te samochody to ulubione miejsce do sikania", itp, itd. Być może ty masz w głębokim poważaniu opinię publiczną, ale nie wszyscy lubią być wytykani palcami. Daltego prawo reguluje takie zachowania i chroni wizerunek osoby, jego dobro (interes), jak i jego prywatność.
Cytat:
jakies insynuacje o nie uzywaniu rozumu.
Uwaga godna przemyślenia.