View Single Post
Stary 22-04-2017, 15:51   #13
Czarnecki
ford::advanced

Model: Ford S-Max
Silnik: 2.0 Ecoboost 240KM
Rocznik: 2011 Lift
Domyślnie Odp: Fotele, jakie wnętrze Wam się bardziej podoba?

Powiem Wam, że mi się podoba standardowa wersja od Titanium S z czerwonymi przeszyciami, ale żona jak zobaczyła tą beżową tapicerkę przy czarnym samochodzie to powiedziała, że zdecydowanie dodaje aucie takiego luksusu, smaczku. Jak dojdzie do tego solar dach to wnętrze wygląda naprawdę jasno i pięknie. Jak popatrzyłem na to z tej strony to rzeczywiście przyznałem jej rację. Natomiast na standardową z Titanium S z czerwonymi przeszyciami powiedziała, że wydaje jej się, że sztucznie tak na siłę usportawia, tiuninguje auto i to jej się już nie podoba Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Jeśli chodzi o fotele to wszystkie są to takie same modele, różnią się tylko tapicerką? Skórzane wydawały mi się nieco twarde, jak jest przy alcantarze?

Przy oglądaniu auta nie zwróciłem uwagi, czy we wszystkich S-Maxach po lifcie tylny rząd siedzeń można przesuwać przód/tył na szynie?

Dokładam zdjęcie jasnej tapicerki z przodu:

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czarnecki jest offline   Odpowiedź z Cytatem