Dobra.. trzeba zmienic temat z tego biednego kierowcy sharana... Mozecie sie rzucac na mnie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Uprzejmy kierowca wpuszcza tira, ktory chce wyprzedzic innego tira, ale zapomina sie popatrzec do lewego lusterka
Tu mamy wjazd pod zblizajaca sie Skode. Na koniec widzialem jak pasazer VW macha srodkowym palcem do kierowcy Octavii, wiec nie omeszkalem mu ukazac swa dezaprobate.
Dwa powyższe nagrania wywołały dyskusję, którą przeniosłem do tematu o lewym pasie: https://forum.fordclubpolska.org/sho...=227338&page=3 i tam proszę kontynuować.
A na koniec 2 widea z autostrady D1 w CZ. Jest ona w remoncie i fragmentami jedzie sie zwezonymi dwoma pasami. Ten lewy jest naprawde waski co widac na drugim wideo (ilosc miejsca po stronach Passata). Trzeba pewnie trzymac kierownice i miec wyczucie. Na pierwszym wideo wlaczyl mi sie nawet collision warning
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.