Cytat:
|
S-Max ma dwa rodzaje tapicerki jeśli chodzi o fotele przednie.
Zwykłe fotele, takie jak te ze zdjęcia tej bezowej skóry, albo sportowe, takie jak są w wersjach Titanium - generalnie przynajmniej 90-95% foteli przednich spotykanych w S-Maxie jest w wersji sportowej...
|
Czekałem na takie konkrety, dzięki MAG... Tylne siedzenia są takie same, ale przednie chyba widać różnice, chociaż... Czym generalnie różnią się te fotele? Ze zdjęć oceniam, że sportowe są chyba bardziej kubełkowe. Napiszcie, czy oryginały z Titanium S są twarde, bo siedząc na tych zwykłych w tej beżowej skórze wydawało mi się dość twardo, szczególnie w porównaniu do skórzanych siedzeń z Alfy, gdzie czułem wygodę jakbym siedział na miękkiej kanapie... Kurde nie mam nigdzie S-Maxa w Titanium S w moich okolicach na sprzedaż, żebym mógł przetestować... Jeżeli Titanium S są wygodniejsze to chyba aspekt wizualny jasnej, skórzanej tapicerki przekreślę... MAG, a jest szansa na to, żeby była jakaś sztuka ze sportowymi fotelami w skórze? Czy jak jest skóra to zawsze są to zwykłe fotele? Oczywiście mówimy o fabryce nie czyjejś inwencji twórczej.
Porównanie przednich foteli w skórze i TitS:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.