Cytat:
|
W jakim konfiguratorze jest o tym dedykowanym przycisku - w Insignii czy Mk5?
W focusie miałem przyciski do klimy, w Mk4 były pokrętła, w Mk5 są przyciski, więc pewnie w Mk6 będą pokrętła. ;-)
|
W konfiguratorze starej insigni... a a'propos mojej starej nowej insigni to dzis dowiedzialem sie ze firma leasingowa przygotowala na jutro przez pomyłkę nie moje auto i swojego prędko nie odbiorę... Wrrr.
W focusie mam pokrętła
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. łatwo je znaleźć i obsłużyć nawet po ciemaku. Samo kręcenie też ma mocne ząbki i łatwo bez patrzenia zmieniać po pół stopnia.
Stylistyka nowej fiesty daje przedsmak nowej wizji forda na przyszłe modele.
I tym tropem tu
@
cattani75
znów bedziesz miał rację, bo nowa fiesta ma ładne duże pokrętła do klimy z małymi wyświetlaczami w tych pokrętłach. Kokpit bardzo ładny, czysty, tylko wystający z deski ekran nie do końca mi się podoba. W mondku jest gdzie go wepchnąć bez wystawania więc może to tylko sposób na ciasną deskę w małych siostrach
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No i podoba mi się nowa kierownica fiesty, ta obecna w mk5 i poliftowym focusie jest taka sobie - guziki są nieergonomiczne z ostrymi krawędziami, porownując do mk4 i focusa przed liftem. Ładnie wygląda ale w użyciu jest tandetna.
A czy ktokolwiek z Was korzysta z komend głosowych w sync? Ja trenowałem przez kilka miesięcy, ale w końcu dałem sobie spokój, bo ręcznie zawsze było jednak szybciej.