View Single Post
Stary 26-04-2017, 07:40   #6255
Touch'n'go
ford::average

Model: Fiesta VII
Silnik: 1.0 100KM EcoBoost
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: Mondeo MK5 - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyczna

Cytat:
Napisał mayor Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tu trzeba dodać, że masz Sync2, a nie Sync3, ten działa znacznie lepiej
U mnie jest jeszcze sync 1, na pewno w sync 3 działa duuuużo lepiejGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. mało znam osób ktore podejmują trud nauki obsługi głosowej, ode mnie z pracy nie znam nikogo, choć mają sync 3 albo użuwają apple car play. Trzeba być nieco zapalonym.. ale jak widzę gamoni gadajacych przez tel w ręce w autach za pół bańki jadąc 160+ to nie znajduję wytłumaczenia na ten poziom lenistwa w najzwykleszym sparowaniu BT, mierzi mnie to okrutnie. W moim srodowisku inzynierów jest powszechna ignorancja na mnogie funkcje auta, możliwości multimedialne, kiedyś myślałem że w moim fachu każdy jest entuzjastą nowinek i technologii. A w rzeczywistości ręce mi opadają jak któryś mój supermen nie wie że ma też zamykanie bagażnika ruchem nogą (jak ma już ręce zajęte walizkami Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ), albo ma w aucie przyciski które nie wie do czego służą czy funkcje do aktywowania w komputerze pokładowym. Zdumiewające.. bo to nie księgowi czy prezesi.. wychodzę przez to na gadżeciaża i nerda co "czyta instrukcje". Myślę że producenci aut po części wiedzą jakie są statystyki "użycia funkcji dodatkowych" i przez to działają one na poziomie na jakim działają - zazwyczaj daleko im do doskonałości. Jesli 95% ludzi będzie zadowolona, to nie ma co wydawać milionów na development żeby zadowolić resztę, bo ta reszta nie wplynie znacząco na sprzedaż.
Touch'n'go jest offline   Odpowiedź z Cytatem