View Single Post
Stary 26-04-2017, 09:07   #6262
taajniak
ford::average

Model: Mondeo mk5
Silnik: 2.0 EB 260 KM / 415 nm by heko
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Mondeo MK5 - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyczna

Cytat:
Napisał cattani75 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Może w benzynach nie puszcza bez zapiętego pasa? Bo ja mam tak samo. Z zaciąganiem nie sprawdzałem.
Przy okazji - @taajniak , jak tam wnioski o spalaniu po chipie? Brak, bo jeździsz 180 po obwodnicy? ;-)
Wychodzi podobnie... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. - różnicę widać w trasie jadąc stałą prędkością, jest trochę mniejsze to spalanie.

Chip u Heko to była bardzo dobra decyzja, bo wrażeni z jazdy tym autem są po prostu niesamowite. Ja to tylko ciekaw jestem, jak by ten ecoboost latał na jakieś skrzyni typu DSG Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Z resztą na weekend jadę do do Chorwacji, to będę miał prawdziwy obraz. Jak by mi się udało całą trasę przejechać ze spalaniem poniżej 10 litrów, to byłoby super, chociaż ja w osobiście w to nie wierzę, bo na bank mnie pokusi żeby sobie depnąć.
taajniak jest offline   Odpowiedź z Cytatem