View Single Post
Stary 26-04-2017, 18:23   #26
slawek-kali
ford::expert

Imię: Slawek
Model: PUG 408 GT
Silnik: hybryda
Rocznik: 2025
Domyślnie Odp: S-max 2011-2012, 2.0TDCi z DE

Cytat:
Napisał marecki6 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ten z Duisburga faktycznie drugi właściciel przy okazji wspomniał że trzeba będzie w aucie wymienić pasek rozrządu.

Bump: Mamy jeszcze taki egzemplarz na oku.. Jeżeli to możliwe to będę wdzięczny za zerknięcie w szklaną kulę
https://m.mobile.de/auto-inserat/for...5.html?ref=srp

WF0SXXGBWSCY72625
No tego akurat widzialem na zywo bo mial byc kupowany, ale ostatecznie wzielismy wtedy bialego ktory na moim blogu jest.

No musze przyznac ze tego nie polecam, mial kolizje na kanapke (zderzak przod i tyl) wymienione, maska i blotnik prawy malowany.
Dodatkowo poszly szwy na kierownicy i auto ogolnie nie bylo zadbane.

To bylo jedno z 1 aut z nowej firmy leasingowej z ktora pracuja i sami byli zli, bo nie tak to mialo wygladac (oni bazuja na raportach Dekra), a ta firma pracuje z innym rzeczoznawca dosc kiepskim bym okreslil.
Mysle, ze beda sie z tym autem bujac dlugo, albo trafia na kogos kto nie bedzie dokladnie sprawdzal.

Cytat:
Napisał pasiek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ok robiliście tam zakupy [emoji14] mam nadzieję Marek że ten będzie dobrym strzałem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jak nie to jeszcze trochę poszukam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Tak sie sklada ze sie tam wybieram niedlugo.

Cytat:
Napisał czeslaw555 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Olgun znany sprzedawca, ma dobre auta, brak w opisie słowa "bezwypadkowy"
To akurat nie skresla auta od nich, jesli w raporcie maja odnotowane np. malowanie blotnika to juz nie bedzie zaznaczony "bezwypadek"

Ja mam to szczescie ze dostaje wyceny szkod i VIN bez problemu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Skoro juz jestesmy przy nich to proponuje tego sprawdzic sobie https://home.mobile.de/DADMOBILE#des_240056457

Ostatnio edytowane przez slawek-kali ; 26-04-2017 o 18:33
slawek-kali jest offline   Odpowiedź z Cytatem