View Single Post
Stary 29-04-2017, 14:16   #40
juri2069
ford::expert

Imię: wojciech
Model: Smax
Silnik: 2.0 TDCI / 140 KM
Rocznik: 2014
Domyślnie Odp: S-Max Fotele, jakie wnętrze Wam się bardziej podoba?

Zależy jaka ta skóra jest .... miałem skórę w a8 i nie było czegoś takiego jak zimą zimna , a latem gorąca. Miałem skórę w mondeo z 2003 i zimą była zimna , a latem gorącaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Może ta skóra że zdjęcia to prawdziwa skóra i Ford nie przyoszczedzil? W co akurat wątpię.
Z doradzenia- ładniej wyglądać może skóra, praktyczniejsza alcontara. Choć ta czerwona nić Tez robi robotę. O gustach się nie dyskutuje. Ja osobiście miałbym dylemat , ale na alcantarze się już najezdzilem więc pewnie wziąłbym skórę, gdyby była podgrzewaną i wentylowana.

I nie wiem co macie na myśli pisząc o fotelikach , 8 miesiecy miałem bazę do nosidełka, teraz mam od 8 miesięcy fotelik i nic się nie odksztalca na alcantarze. 2 tygodnie temu dałem pod fotelik taka mate , ale tylko pod względem brudzenia dziecka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

PS Skóra na pewno będzie śliskaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. choć widzę że jest podobnie wyprofilowana do tych drugich foteli więc w miarę może trzymać poślady Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez juri2069 ; 29-04-2017 o 14:18
juri2069 jest offline   Odpowiedź z Cytatem