Dzieki edmun za poświecenie mi czasu !
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Daje to jakiej szersze spojrzenie na sprawe.
Wiadomo tak jak pisałeś kazde auto ma jakieś bolączki , nawet i pancerne 1.9 TDI trzeba serwisować
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Teraz tylko kwestia na jaki sie egzemplarz trafi . Ogólnie ja osobiście bardzo dbam o auto i mój obecny focus jest naprawde utrzymany rewelacyjnie ( po cześći zazdroszczę przyszłemu właścicielowi
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) Ale przychodzi czas na coś młodszego ... W przypadku ecoobosta nie chciałbym zeby trzeba było na niego dmuchać chuchać i muskać gaz bo jednostka tego wymaga. Normalna eksploatacja na najwyzszej jakości elementach ekploatacyjnych... Budżet pozwoli mi na kupno focusa z początku produkcji czyli 11 , 12 tam sa juz przebiegi raczej zdecydowanie 100 tyś + wiec ciekawe czego sie mozna spodziewać ..
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.