Cytat:
|
A czy ja coś pisałem o porównaniu silnia fiata i silnika forda? Chyba nie. Napisałem że miałem styczność ze 170 konnym CDTi opla i że na plus jest zdecydowanie kultura pracy i miałem tu na myśli poprzednią generację tego silnika czyli 2.0 CDTi 163PS. Myślałem że to jest oczywiste i tym bardziej że nie da się chyba porównywać jednego silnika z drugim którego jeszcze w ogóle nie ma bo przecież w nowym mondeo silnik z SCR jeszcze nie jest montowany. I gdybyś się przejechał 2.0 CDTi 163PS (jeździłem taką insignią przez 3 lata) i nową wersją tego silnika która ma 170PS i jest wyposażona w układ SCR to sam byś zobaczył co mam na myśli. Ten silnik pracuje jak benzynowy i stojąc obok niego trudno nawet domyśleć się że jest to diesel.
|
tylko co ma piernik do wiatraka
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. , po jakiego grzyba tu wyjeżdżasz z CDTI jak dyskutujemy w tym wątku o fordowskim EcoBlue
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.