Witajcie.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W sobotę odbieramy naszego "nowego" używanego Mondka od dealera (2016, 15k przebiegu, 2.0 180, PS, Sync3) i chciałem się przywitać i pozdrowić z DE. Przesiadka z wysłużonego passerati z silnikiem 1.9 TDI 101km to coś czego nie potrafię opisać słowami, a za mną mam tylko jazdę próbną Mondeo. Niebo a ziemia. Chyba. No... nie. To za mało powiedziane.
Także ten... zatrzymałem się na 3550 poście w tym temacie ale brne dalej.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przy okazji powitania (jeszcze bez zdjęcia w profilu) zadam pytania, na które szukam odpowiedzi a to co znalazłem, niestety nie satysfakcjonuje mnie.
1. Keyless - czy zamykanie auta z pilota uniemożliwia jego otwarcie poprzez pociągnięcie klamki?
2. Kamera - niestety jej nie będzie a czuję, że mogłaby się przydać. Czy ktoś posiada wiedzę o możliwości jej dołożenia w przypadku posiadania Sync3?
Więcej pytań po weekendowym testowaniu. Haha. Coś czuję, że w weekend trzaśnie tysiąc dla testu.
Pozdrawiam
P.S. Strasznie boję się Keyless. Dzisiaj przyszło etui do kluczyka z ekranowaniem ale ciężko mi sobie wyobrazić noszenie tego cały czas. :/ Muszę się popytać o jakieś dodatkowe zabezpieczenia montowane w DE.