Na 6stce zbiera się lepiej od focusa
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. mi ta dynamika nawet odpowiada, byle nie schodzić poniżej 2000 rpm.
Sprawdziłem niechcący hamulce na awaryjnym hamowaniu, zagapiłem się i prawie wjechałem na skrzyżowanie na czerwonym, przy kopniaku w hamulec założyłem, że zatrzymam się za pasami. Auto stanęło jak na kotwicy kilka metrów przed linią zatrzymania. Focus miał dobre hamulce, tu są wręcz zajadłe.
@
Rothmans
tak czułem że mk5 też zwalnia wentylator, byłem serio mile zaskoczony że biorą pod uwagę takie niuanse
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jako pasażer też wielu rzeczy nie zauważa się.
Uwaga, materiał powszechnie znany i oklepany
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pod koniec 2 fotki rejestratora viofo A119s z gps przyklejonego do obudowy zespołu czujników, godny polecenia.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.