Cytat:
Nowy to się człek cieszy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ...ale dynamika i hamulce tego samochodu to nie jest wysoki standard Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Można porównać opla do jakiegoś audi A6 i przegra w każdej kategorii, audi do porsche i okaże się że dopiero porsche to ma hamulce, podjedzie huayra i wciągnie porsche nosem... ta dynamika i hamulce w oplu to najlepsze jakie użytkowałem, dla mnie są super
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jak pozwolę sobie szybciej ruszyć to jestem na następnych światłach kiedy pozostałe auta przejadą połowę przecznicy. Ocena zmienia się w miarę poznawania lepszych aut. Wsiada taki marek drives i jęczy że mu głośno w mk5. Redaktorzy (i niektórzy forumowicze) mają szeroki wachlarz poznanych aut i te które dla innych to szczyt marzeń, mogą uznać za nędzną imitację prawdziwego auta. Po fabiach i partnerach którymi objechałem ziemię kilka razy, ten opel to prom kosmiczny i zacieszam do niego jak małpa
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.