View Single Post
Stary 07-05-2017, 10:45   #104
Touch'n'go
ford::average

Model: Fiesta VII
Silnik: 1.0 100KM EcoBoost
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: Focus MK3 i MK3FL - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyc

@hubi_c nie ma za co przepraszać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. fokę dostałem po kimś po przyjściu do nowej firmy do wyjeżdżenia leasingu do końca, teraz mogłem wybrać nowe auto - fordy od focusa do mk5, ople od astry do zafiry. Budżet ten sam, więc im wyższa klasa tym niższe wyposażenie. Najbardziej podobał mi się mk5 i zafira, ale na koniec produkcji modelu opel dał na insignię rabaty które przeważyły o wyborze Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. zmianę auta i wrażenia opisałem w wątku mk5 vs konkurencyjne auta:
https://forum.fordclubpolska.org/sho...d.php?t=219669

Jeśli nowy focus zgodnie z obietnicami będzie miał więcej miejsca na nogi w drugim rzędzie to kto wie, może jeszcze focus będzie w polu zainteresowania Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez Touch'n'go ; 07-05-2017 o 12:30
Touch'n'go jest offline   Odpowiedź z Cytatem