mój ojciec ma 2.0 Pb nie jest to CRV ale honda accord też stareńka w tej chwili ma 22 lata, ale jak to honda nie ma się co czepiać silnik taki sam raczej jak w CRV ale to motor nie do zajechania zawieszenie praktycznie bez awaryjne, blacha słaba ale bez pałczu, przez cały okres przeszła kilka drobnych stłuczek ale ojciec ma juz wiek (82 l.) sama rdza zjadła częściowo poszycie drzwi PP i nic poza tym, ma to autko od 2001 roku i od raz zagazował więc jedna z pierwszych instalacji oczywiście tych masowych, jestem przeciwnikiem LPG ale uważam że ten motor radzi sobie znakomicie z LPG, w aucie jest wiele części mechanicznych w oryginale łącznie ze sprzęgłem. Auto nie jest zajechane powiedzmy robi 10 tyś max rocznie. Sprzęgło i skrzynia jakoś nie daje się zajechać, ojciec ze wzg. na wiek juz nie ma wprawy i od lat testuje wytrzymałość sprzęgła, a te skutecznie mu się opiera, olej od wymiany do wymiany
sam bym chętnie kupił taką CRV ale z dobrą blachą, a o Hondę z dobra blacha trudno
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.