Temat: [Mondeo 2014- ] Spalanie 2.0 Ecoboost
View Single Post
Stary 08-05-2017, 13:30   #594
taajniak
ford::average

Model: Mondeo mk5
Silnik: 2.0 EB 260 KM / 415 nm by heko
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Spalanie 2.0 Ecoboost

Cytat:
Napisał zombie6 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
v. max nigdy mi nie spadała przy pełnym załadowaniu jakiegokolwiek auta ( a miałem ich kilkanaście)...wiadomo, że rozpędzanie trwa dłużej, ale v.max jest osiągana, a 210 dla 260 KM to śmiech warty 130 KM Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nawet załadowanego nieraz lepiej można rozbujać na trasie, bo tył ładnie dociążony....
Piszesz jak jakiś Janusz z passata w TDI o rozbujaniu auta - fajnie tylko przez jaki odcinek i ile czasu ? A4 Kraków-Katowice to nie niemiecka autobahna.
Ja tylko gratuluje wyboru dotychczasowych samochodów, bo przeczą prawom fizyki...
Jeszcze ten tekst że łatwiej rozpędzić bo dociążony tył... dodatkowe kg to pomogą ci tylko jak chcesz auto z górki rozpędzić bo ci troszkę grawitacja pomoże, a i tak największy problem to opory powietrza - wystarczy że pod wiatr pojedziesz i już jest dużo gorzej.

No nic, niech będzie bo widzę że nic nie dociera, po modach u Heko mam 130KM i generalnie bida jest Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum...., a ford goowno "wort" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
taajniak jest offline   Odpowiedź z Cytatem