Cytat:
Piszesz jak jakiś Janusz z passata w TDI o rozbujaniu auta - fajnie tylko przez jaki odcinek i ile czasu ? A4 Kraków-Katowice to nie niemiecka autobahna.
Ja tylko gratuluje wyboru dotychczasowych samochodów, bo przeczą prawom fizyki...
Jeszcze ten tekst że łatwiej rozpędzić bo dociążony tył... dodatkowe kg to pomogą ci tylko jak chcesz auto z górki rozpędzić bo ci troszkę grawitacja pomoże, a i tak największy problem to opory powietrza - wystarczy że pod wiatr pojedziesz i już jest dużo gorzej.
No nic, niech będzie bo widzę że nic nie dociera, po modach u Heko mam 130KM i generalnie bida jest Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum...., a ford goowno "wort" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
|
Nie histeryzuj i nie zachowuj się jak dzieciak, pierdoł na forum nie wypisuję, jedynie to co sam przetestowałem i czego doświadczyłem. Jak 260 KM w osobowym aucie obciążonym kończy się na 210 to normalne to nie jest, a jak dla ciebie zgodne z prawami fizyki to w porządku
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Moje durne 182 KM lata tą trasą 230-240 km/h licznikowe bez problemu (GPS 5-7 km/h mniej), obciążone lub nie i jest kolejnym przeczącym prawom fizyki
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tyle, bo nie ma sensu bić piany....