View Single Post
Stary 08-05-2017, 18:11   #3982
Touch'n'go
ford::average

Model: Fiesta VII
Silnik: 1.0 100KM EcoBoost
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: Mondeo 2015 vs konkurencyjne auta

Kilka lat temu jak czekałem w skodzie na odbiór z przeglądu swojej fabii to wsiadłem na salonie do superba i na każdym kroku widzialem jakies elementy z dobrze mi znanej fabii.. Jeśli auta są tak zbliżone stylistycznie to nie ma co się spodziewać kompletnie innych materiałów i designu. Wystarczy się przejechać żeby poczuć róznice nie do zaobserwowania w salonie. Focus jest bardzo głośny przy mondku, aż bije w uszy.. jest większa przerwa między przednimi fotelami i nie trzeba walczyć o podłokietnik z pasażerem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a po paru dniach przestaje się tak patrzeć na materiały których na codzień się nie dotyka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Największe moje rozczarowanie jakościowe w salonie było przy oglądaniu rok temu "nowego" avensisa. To jest dopiero retro design! Guziki wyglądały trochę jak z corolli 15-letniej. Nie jeździłem, choć podobno jeździ super, ale po samym spotkaniu salonowym do tej pory mam awers. W sumie jeśli się przywyknie do stylu toyoty to pewnie docenia się inne aspekty ale dla nieprzyzwyczajonego oka jest mały szok.

Polecam zobaczyć na żywo w środku nową insignię, sprawia wrażenie przytulnego wnętrza, mi bardziej podoba się w środku niż z zewnątrz. Myślę że opel próbuje wnętrzem konkurować własnie z mk5.
Touch'n'go jest offline   Odpowiedź z Cytatem