View Single Post
Stary 08-05-2017, 18:34   #3983
kaan1
ford::expert

Imię: Andrzej
Model: MK5
Silnik: 180 KM
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Mondeo 2015 vs konkurencyjne auta

Cytat:
Napisał Touch'n'go Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Polecam zobaczyć na żywo w środku nową insignię, sprawia wrażenie przytulnego wnętrza, mi bardziej podoba się w środku niż z zewnątrz. Myślę że opel próbuje wnętrzem konkurować własnie z mk5.
Myślę, ze o to właśnie chodzi aby się we wnetrzu czuć dobrze. Passerati B8 jest wszędzie wychwalany za bardzo dobre materiały (lepsze od Mk5) ale jak się wsiądzie do środka to pudełkowatość wnętrza i projekt bez polotu bierze górę nad materiałami i niestety ale czułem się znacznie gorzej niz w Mk5. W Suberb S3 było jeszcze gorzej, pomimo że na drzwiach ma miękkie tworzywa wszędzie tam gdzie w MK5 jest zwykły plastik. Ale okazuje się, ze materiał i projekt na wysokości oczu jest ważniejszy od tego gdzieś pod nogami czy z boku. Dlatego MK5 (nie mówiąc o Vignale) robi tak dobre wrażenie. Ktoś kto co tydzień czyta w testach o jakiści materiałów wnętrza ma moim zdaniem juz lekko skrzywione podejście. Mnie na to zwróciła uwagę żona, kiedy zacząłem przekonywać ja o słuszności wyboru VAGa ze względu na materiały w kabinie. Na pytanie, gdzie się czuję lepiej bo ona w MK5 "niestety" musiałem jej przyznać rację
kaan1 jest offline   Odpowiedź z Cytatem