View Single Post
Stary 08-05-2017, 19:07   #3985
emte3
ford::advanced

Imię: Mirek
Model: KUGA ST LINE X AWDi S MAX II
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2020 i 2016
Domyślnie Odp: Mondeo 2015 vs konkurencyjne auta

Cytat:
Napisał latar Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
.... wyprzedziłem Mk5 w Candy Red w trakcie tych czterech godzin? 9 słownie dziewięć. Trzy były na jednej lorze ale nawet gdyby je odjąć to i tak powala. I mówię tylko o Candy Red.
Biorąc pod uwagę, że MK5 już trochę jest sprzedawany, to będę się upierał przy swoich spostrzeżeniach, że nie jest to bardzo popularne auto widoczne na każdym kroku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Sporo jeżdżę, nie tylko po Polsce i znacznie częściej widzę "nowsze" nowe Supebry, Passaty...

ps. A Ruby naprawdę dobrze wygląda, do tej pory jakoś się nie przyglądałem, ale ostatnio przy odbiorze autobusu długą chwilę przyglądałem się Ruby'emu i byłem pod wrażeniem głębi tego koloru.
Osobiście i tak pewnie bym go nie kupił, ale po reakcji żony stwierdziłem, że przykuwa uwagę płci przeciwnej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał Woytas Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
... w mojej przesadzie jest tyle różnicy ile w jakości materiałów między foką za 70 i mondkiem za 140 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie ma co porównywać, jest przepaść, sam zastanawiałem się nad wypasionym Focusem a biedniejszym MK5, po weekendzie z Foką Titanium +wieloma dodatkami wybrałem się do Skody i VW po Octavię lub Golfa), te dwa w nieco uboższej konfiguracji są niestety lepiej wykończone od Focusa.
Tylna część kabiny w VAGach i bagażnik to dosłownie różnica kilku klas i im jest bliżej do MK5.
emte3 jest offline   Odpowiedź z Cytatem