Jak miałem mk4 diesla to też mi paliwo się głośno przelewało jak zatankowałem do pełna - w mk5 teraz jest benzyna z automatem i wir w zbiorniku sprawia że już żadnych odgłosów przelewania nie ma
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A co do wad wieku dziecięcego - nie wiem czy pamiętacie moją historię jak pod koniec zeszłego roku nie odbrałem pierwszej zamówionej sztuki mk5 po zerwaniu paska osprzętu (ford dostarczał części przez 4 miesiące - w międzyczasie zrezygnowałem z tej sztuki i zamówiłem kolejną) - ale to dopiero początek historii
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Więc auto dostałem w marcu (druga zamówiona sztuka) i pierwsze co po odbiorze okazało się że drzwi kierowcy szumią jak nie wiem co. Odstawiłem auto do ASO na poszukiwania winowajcy i najlepsze co się okazało - drzwi były niekompletne! brakowało wewnętrznej listwy przyszybowej (ta uszczelka przy szybie od środka, a zewnętrzna listwa chromowana nie była przykręcona śrubami na końcach... jajca jak berety. Oczywiście wszyscy wszystkiego się wypierali - auto zostało dokładnie sprawdzone i niby nie ma oznaków dzwona i malowania żadnego elementu. Więc jeśli to nie to to w tej fabryce po pijaku ktoś pracuje na produkcji a kolejny trzeźwy na kontroli jakości
Na szczęście części zostały dostarczone i tydzień temu zamontowane w ASO.
Generalnie patrząc na moje szczęście do mk5 to gdyby mi ktoś takie historie opowiadał o nowych autach to bym nie uwierzył