View Single Post
Stary 09-05-2017, 23:12   #4018
Touch'n'go
ford::average

Model: Fiesta VII
Silnik: 1.0 100KM EcoBoost
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: Mondeo 2015 vs konkurencyjne auta

A mi nikt nie zajeżdża! pełna kultura, spokojnie w koło mnie jak w kościele. Od tygodnia nikt mi nie mrugnął z tyłu żebym zjechał, jak zmieniam pas to zawsze ktoś wpuści.. focus takiego szacunku nie wzbudzał nawet w połowie.. podoba mi się to bardzo!

Auto po 700km zdecydowanie ucichło, zawieszenie lepiej wybiera ostre nierówności, na trasie w kabinie jest mega cisza, prawie nie ma różnicy między 100 a 140... dla mnie to nowość, muszę się pilnować, zbyt łatwo stracić prawko, nawet przy zerowym koncieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i przy delikatnej jezdzie muszę zerkać na obrotomierz, bo nieobciazony silnik jest prawie nie slyszalny i na ucho trudno powiedzieć czy sie silnik meczy niskimi obrotami... jazdą i działaniem opcji jestem zachwycony. A przy dzisiejszej pogodzie to i podgrzewana kierownica zrobiła robotę, nie pamietam kiedy ostatni raz tyle czasu trzymałem prawidłowo dwie ręce na kierownicy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

...tylko ten chukowy bagażnik...

Nowa insignia kombi ma mieć foremniejszy i bardziej ustawny bagażnik z krótkim progiem, więc przy podobnym litrarzu i zwiekszonym rozstawie osi może bardzo zbliżyć się wymiarami i praktycznością do mk5... na razie w salonach tylko liftback.

Ostatnio edytowane przez Touch'n'go ; 09-05-2017 o 23:23
Touch'n'go jest offline   Odpowiedź z Cytatem