Cytat:
|
Nie opowiadajcie głupot, że Mondeo mk5 to unikalny samochód, bo we flotach jeździ tego już niewiele mniej niż Octavii III.
|
Wczoraj z ciekawości i nudów liczyłem MK5 pomiędzy Wrocławiem a granicą z CZ (Gorzyczki) naliczyłem 12 szt (w tym 2 Ruby
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )
Jadąc dalej- pomiędzy Ostravą a Bratysławą szt.1!
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
Niby Mondeo to już przestarzały, 5-letni, odstający od europejskich standardów amerykański projekt z tandetą w środku i budżetowym ogołoceniem (brak czujnika spryskiwacza, prymitywne ledy i tempomat, maska bez teleskopów), z drugiej strony ten bad look z przodu i układ jezdny uwodzi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Maska ma teleskopy, czujnik spryskiwacza jest, Ledy jak dla mnie są świetne, proponuję się przejechać nocą...
Prowadzenie i komfort na wysokim poziomie, a tej przestarzałej konstrukcji i tandety nie zauważam.
To jest po prostu auto ze średniej półki, a nie premium.