View Single Post
Stary 10-05-2017, 07:11   #194
panerai_47
ford::average

Model: Skoda Octavia 3FL Style kombi
Silnik: 2,0 TDCI 150 PS
Rocznik: 2019
Domyślnie Odp: Nowa Nawigacja SYNC 3 - dyskusja , linki

Cytat:
Napisał kuba1961 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie mierz ludzi swoją miarą. Są ludzie którzy robią to częściej. Nie ma żadnego doświadczenia z Sync3. Jeże okaże się że moje narzekania były bezpodstawne i Sync3 z iphonem tworzy dobrą parę do navi. Odszczekam wszystko publicznie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:

Jak możesz ziomala z tej samej dzielni a i chyba i ulicy tak atakować.

Mieszkamy tak blisko siebie że musimy kiedyś się spotkać i mam nadzieje pokażesz mi jak to działa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Mieszkasz chyba gdzieś w okolicach ulicy związanej z górami Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

O kurcze Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Spoko, no problem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ale moim zdaniem, sync3 z androidem dziala zdecydowanie lepiej.

Ostatnio edytowane przez panerai_47 ; 10-05-2017 o 07:14
panerai_47 jest offline   Odpowiedź z Cytatem