View Single Post
Stary 10-05-2017, 13:39   #166
Martingg
ford::average

Model: Grand Scenic
Silnik: 1.6dci
Rocznik: 2014
Domyślnie Odp: Jaki fotelik wybrać

mojej dziewczyny matka jest położna w tym szpitalu (jeden z lepszych szpitali położniczych w kraju), mamy kontakt na bieżąco ze wszystkimi specjalistami/ordynatorami/położnymi itp itd więc to jest luuuuz wybierzemy najbezpieczniejszą opcje de facto, a tutaj po prostu chciałem zasięgnąć opinii ludzi, którzy może byli w takiej sytuacji i mają jakieś swoje spostrzeżenia inne niż "specjaliści" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ta przeprowadzka do domu de facto potrzebna jest raz żeby go przewieźć potem mam nadzieje ze przez 2 msc się w nim nie pokażemy aż do planowanego porodu gdzie zaczniemy badania i rehabilitacje przez te 2msc pewnie trochę utyje więc już nie powinno być takiego problemu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

na początku było, że 2250-2500 gr, potem że jak zacznie ssać z cyca i będzie jadł z butelki 35ml jednorazowo tyle, że ten skubaniec od początku wpierdziela 3x więcej niż inne wcześniaki i jest wielki jak na swój wiek bo urodził się w 31tyg 1800gr i 45cm (obok leży np. tydzień starszy i waga 1300gr, ale to różnie bywa) i już po 1,5 tygodnia w szpitalu ciągnie z butli 35ml przy 1825gr więc możliwe iż ich wcześniej wypiszą Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. też bym wolał tak jak teraz codziennie jeździć do pracy i do szpitala (aczkolwiek jak wychodzę o 6:30 to wracam o 20 i padam na pysk) ale żeby młody podrósł do tych 2500 i bezpiecznie ich stamtąd zabrać, ale wszystko wskazuje na to, że wyjdą wcześniej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Martingg jest offline   Odpowiedź z Cytatem