Odp: Sync 3 - podłączenie i działanie Android Auto
Dzięki za newsa, zainstalowałem tą najnowszą wersję ze strony. Na pierwszy rzut oka różnic nie widać, dziś potestuję. Szukałem na stronie dziennika zmian dla nowych wersji ale znalazłem tylko ogólny opis funkcjonalności całej apki. Przy okazji, po włączeniu AA na ekranie telefonu bez podłączania do radia google maps mają jakby nieco więcej ustawień (albo wcześniej tego nie zauważyłem), np 3 poziomy głośności lektora w mapach.
Bump:
względem opcji działa tak samo, odtwarzacz muzyki google play rano raz zaskoczył i odtwarzał wszystkie piosenki z telefonu po kolei ale po krótkim postoju i ponownym uruchomieniu silnika wszystko wróciło do "normy", czyli przestało działać. Pasek postępu idzie ale w głosnikach jest cisza bez względu na skalę głośności.
Podczas nawigacji muzyka z aplikacji jest przyciszana na czas komunikatu i google maps i yanosika ale podczas przyciszania i zgłaśniania haczy się i robi mikro przerwy, trochę to wkurza. Wcześniej tego nie było. Wskazówki google maps męskim głosem po wybraniu poziomu głośności na "ciche" przestały charczeć na "R".
Ostatnio edytowane przez Touch'n'go ; 12-05-2017 o 17:36
|