View Single Post
Stary 15-05-2017, 09:09   #1064
Dabcars
ford::average

Imię: Daniel
Model: Transit
Silnik: 2.5D 76KM
Rocznik: 1999
Domyślnie Odp: Cz warto kupić ten egzemplarz?

Cytat:
Napisał wojtekjanus Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie wiem, czy skopiował tekst od innego Transita i nie poprawił wszystkiego, ale to nie jest TDCI; jeżeli jest jednak turbo, to nie 75KM; to nie jest DOKA i nie sześcioosobowy; mały, krótki blaszak nie miał DMC 3.500kg

Kierownica, pedały, przyciski, siedzenia są prawie jak nowe - dlatego warto go sprawdzić, bo jeżeli ma rzeczywiście mały przebieg - to jest atrakcyjny. Paka też wygląda ok.
Witam

Tak tu masz całkowitą racje.Jakas szybka kopia doka i nie wiadomo co jeszcze.Jezeli chodzi o środek to fakt wygląda super,widac ze dużo to nie jeździli.Sprzedający twierdzi ze ma stos faktur do tego auta które będę miał dzisiaj do wglądu oraz brief w ktorym jako właściciel rzeczywiście widnieje lotnisko.Tak wiec w calej historii tego auta na pewno jest troche prawdy a osobiście mam nadzieje ze całość tej opowieści jest prawda.
Kiedys gdzies mi napisałeś jak sprawdzić czy silnik jest oryginalny ale nie mogę tego znaleźć.Chodziło o ostatnie cyfry nadwozia i numer na silniku?
POZDRAWIAM
Dabcars jest offline   Odpowiedź z Cytatem