Temat: [Mondeo 2014- ] Modyfikacje, konfiguracje co można ?
View Single Post
Stary 16-05-2017, 10:08   #2675
tomek8419
ford::amateur

Imię: Tomek
Model: Mondeo Vignale
Silnik: EB 2.0 262KM AT
Rocznik: VI.2016
Smile Odp: Modyfikacje, konfiguracje co można ?

Cytat:
Napisał schraczek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To może opinia nie tego co przerabia tylko tego co korzysta...:
Serwisuję swojego w ASO od poczatku czyli od 5 lat. Oryginalnie 1.6 150KM
(...)
Też jak kupiłem auto byłem niepewny, ale to się zmieniło dzięki kolegom z tego forum - pozdrawiam.
Jak pewnie doczytałeś w temacie zmiana mocy versus ASO lepszy jest chip Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witaj,

Dzięki za ten wpis, bardzo pomocny. Ja w sobotę odbieram w Gdyni mojego Mondeo Vignale EB 203. Nie chcąc zwlekać chciałbym go jak najszybciej "uwolnić" i dać mu więcej KM i przede wszystkim Nm. Może nawet jeszcze w sobotę...

Koledzy, znacie kogoś wartego polecenia w Trójmieście? Po południu wracam do centralnej Polski, zatem coś po drodze też by było ok.

Odnosząc się do Twojego ASO vs chip, to rozumiem, że polecasz zrobić chip tuning zamiast 'zwykłego' upgrade'u oryginalnego oprogramowania silnika z 203 na 240? Z góry przepraszam, jeśli moje pytanie jest bez sensu..ale jestem laikiem.

Pozdrawiam,
Tomek

Ostatnio edytowane przez tomek8419 ; 16-05-2017 o 13:09 Powód: mała pomyłka w tekście
tomek8419 jest offline   Odpowiedź z Cytatem