View Single Post
Stary 17-05-2017, 09:31   #6445
prokop123
ford::advanced

Model: Q3 Sportback S line
Silnik: 2.0 245 KM 4x4
Rocznik: 2024
Domyślnie Odp: Mondeo MK5 - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyczna

To klapnięcie drzwiami jest dla nie nowością i wydawało się nienaturalne choć w Talismanie służbowym taką samą siłę trzeba włożyć w zamknięcie.

Zrobiłem dopiero 300 km nowym samochodem, dopiero w piątek ruszam w transe Wawa- Zakopane wiec będę mógł się delektować tą ciszą bo musze przyznać że w żadnym aucie nie czułem takiej ciszy, poza oczywiście wspomniana Sklasą kumpla, ale tam też tylko do 140, później te prawie 500KM hałasowały jak ganialiśmy je po obwodnicy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Wczoraj podłączyłem AndroidAuto i świetnie to współpracuje z Sync3 i telefonem. Wreszcie szyba wolna od wieszaków szybowych Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Pomijając przyzwyczajenie się do drzwi po 300km stwierdzam że to były naprawde dobrze wydane pieniądze, w tej cenie nic lepszego nie dostane u konkurencji.
prokop123 jest offline   Odpowiedź z Cytatem