Cytat:
Znajdz modul komfortu, po stronie kierowcy, na wysokosci mniej wiecej lewego kolana pod deska rozdzielcza. Na nim bedzie numer 6s6t ... jesli konczy D.. masz podwójne ryglowanie czyli zamek na 8 pin. Jesli bedzie końcowka B.. to masz centralke bez zdalnego sterowania a jak C.. to ze sterowaniem. W tych dwoch wersjach bedzie 6 pin. Jesli trafisz na zamek z 4 pin to jest to zamek bez centralnego.
|
Jestem wlasnie po lekturze na temat modulow GEM i ich oznaczen, i sprawa wyglada nastepujaco. Przede wszystkim w modelach po lifcie (6S6T-15K600-**) oznaczenia sa przesuniete o jedna literke w lewo, tzn. A - golas, B - centralny + zdalne sterowanie, C - podwojne ryglowanie. Niestety moj GEM ma literke B, wiec podwojnego ryglowania nie ma. Wedlug ASO zamek montowany w tym modelu ma numer 2S6A-A21812-EK, ale nie byli mi w stanie powiedziec ile pinow ma ta czesc.
Dzieki za pomoc z iloscia pinow, z tego wynikaloby ze moje zamki maja po 6 pinow, bo posiadam GEM bez podwojnego ryglowania, natomiast mam centralny ze zdalnym sterowaniem. Rozejrze sie za 8-pinowymi zamkami, zeby przy okazji dolozyc podwojne ryglowanie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.